I Kærlighedens Lys

Access Bars


Access Bars er 32 punkter på hovedet. De aktiveres ved at holde på punkterne. Derved får du mulighed for at "rydde op på harddisken" - at give slip på overbe-visninger, tro, meninger og holdninger, som ikke tjener dig mere.


Det er lidt ligesom zoneterapi, der aktiverer indre organer ved tryk under fødderne - sådan aktiverer Bars punkterne aspekter af ens liv via punkter på hovedet. Der er f.eks. punkter for healing, kontrol, kreativitet, penge, tid og rum, krop, glæde m.m.


Jo mere du får kørt dine bars punkter - på amerikansk run your bars - jo mere får du sluppet alt det, der ikke tjener dig mere.


Behandlingen foregår ved, at du ligger og slapper af på en briks, mens punkterne på hovedet bliver holdt blidt/aktiveret. 

Behandlingen er afslappet - nogle falder i søvn, nogle mediterer imens. Det er meget forskelligt hvad man oplever under og efter behandlingen. Det kan være alt fra at mærke ingenting til at få et helt nyt syn på ens liv.

Access Bars er opfundet af amerikaneren Gary Douglas, som har stiftet Access Consciousness. Det grundlæggende indenfor Access er at stille spørgsmål. Og det grundlæggende kursus er Access Bars. Vil du vide mere om alt det spændende, som Access Consciousness kan gøre, så besøg deres hjemmeside Accessconsciousnees.com.