I Kærlighedens Lys

Min blog

Blog

view:  full / summary

juni blog

Posted on May 27, 2016 at 5:28 AM Comments comments ()
så er vi kommet godt igang med vores behandleraftener, det er en stor opbakning bagved, det glæder os alle meget, der bliver udvækslet behandlinger og informationer på kryds og tværs. Så til jer der ikke har prøvet det endnu så er i meget velkommen. 

Vores ppH-healing er for alvor ved at sætte sig positive spor, der kommer flere og flere og vi kan se hvormeget det hjælper dem som modtager den. 

hold godt øje med vores hjemmeside her, der kommer mange nye spændende tiltag hen over sommeren, og langt ind i efteråret, nye kurser er på vej, workshops og event begynder at tage form. 

vi påtænker at afholde en ny healingsdag her, der kommer mere info senere 

til slut vil jeg ønske alle en kærlig og solrig dag fyldt med kærlighed og nærhed
mange tanker 
I Kærlighedenslys Hos Palle og Sus 

Nyhed

Posted on October 14, 2015 at 2:02 PM Comments comments ()
Hej Alle sammen. Vi har nye projekter igang og ved at holde øje med face book og vores hjemmeside vil i kunne være opdateret. 
Vi lægger ud med prøvebehandlinger her i huset og der er lagt op til foredrag så hold godt øje med siden 
hilsen Palle 

nye tiltag

Posted on September 13, 2015 at 4:46 AM Comments comments ()
så er vi kommet godt igang. Den nye healing ppH er kommet godt fra start. Stort tak skal lyde til alle prøvekaninerne, uden deres store hjælp var jeg aldrig kommet så langt. Med deres hjælp har jeg fået støvet formen af, så jeg kan komme ind og hjælp. Det har vist sig at være meget hurtigt og effektivt så man ikke har behov for mange behandlinger, men kan nøjes med mindre. 
Med den nye ppH healing går jeg ind på chakra punkter og indre organer, knogler, central nervesystemet, og på celleplan, hvilket har vist sig meget effektivt. Der er kommet så meget struktur på, så nu glæder jeg mig meget til at få det søsat. 
Jeg vil senere komme meget mere ind på hvad det lige kan gøre for dig.

Vi er kommet godt fra start her i dette år, og vi udvikler os i mange nye spændende retninger, så hold godt øje med vores hjemme side og face book der kommer til at ske mange nye spændende ting i vore firma. 

Jeg vil ønske alle en god dag , fyldt med kærlighed og lys  

NYHED

Posted on January 28, 2015 at 2:35 AM Comments comments ()
Så er vi ved at være klar igen, efter meget vand i vores kælder blev vi sat noget tilbage. Men intet er skidt for noget godt :) 
som sagt, så har vi fået nye behandlings former kanaliseret ned og er derfor i denne tid i gang med at afprøve og afpudse de behandlings muligheder. Vi mangler i den forbindelse nogle prøvekaniner som har mod på at lægge krop til dem. 

Messerne står igen for døren, man kan møde os på messer i Ålborg, Århus, Odense, Gørring, Oksbøl, Middelfart 
vi skal ligeledes afholde et foredrag i Odense i April om det at være stjernemenneske og hvad det indebære af muligheder og begrænsninger

her til sidst vil vi ønske jer alle en god dag 
kærligst I KÆRLIGHEDENS LYS HOS PALLE OG SUS  

Rss_feed