I Kærlighedens Lys

Krystaloplæg


Et krystaloplæg er lidt det samme som en Crystal Grid - der lægges en Crystal Grid med en bestemt intention/formål - tit brugt i forbindelse med meditationer/energiarbejde for jorden m.m. Det danner en bestemt energi.


Ligesådan med et krystaloplæg, bare med den forskel, at formålet er at hjælpe dig med den problematik du kommer med.


Et krystaloplæg danner en bestemt energi / frekvens, som kan hjælpe med det vi taler om imens oplægget bliver lagt. Den store forskel er også, at jeg kan kode en sten/krystal med den energi, der er fremkommet. Dermed kan du få energien med hjem og arbejde videre med.
Hvad kan et krystaloplæg hjælpe med?

Kun fantasien sætter grænser. Det kan hjælpe på både det fysiske, psykiske og emotionelle plan. Ikke dermed sagt, at det kan helbrede - det kan kun du selv - men det kan hjælpe i form af en ændret energi/frekvens. En kodet sten vil støtte, hjælpe, skubbe til dig - lige på den måde, der er bedst for dig. Så du får en ændret opfattelse, en afslapning i kroppen, så den kan slippe spændingerne, en healing af problematikken, så du kan give slip på årsagen.


Eksempler på problematikker kan være: ondt i ryggen (eller anden fysisk smerte), psykisk sårbar, mindreværd, manglende selvtillid, eksamensangst, dit barn tisser i sengen, uro, manglende balance i livet, en oplevelse i barndommen eller tidligere liv, som blokerer dig i dit liv, og meget meget mere.


Man skal ikke nødvendigvis holde sig til en problematik - mange gange hænger det sammen med noget andet. Så vi vil tale om og få belyst flere ting, så der kan opnås bedre balance i dit liv.


Et krystaloplæg kan stå alene som behandlingsform, eller det kan kombineres med andre behandlingsformer.

Mange gange vil jeg kombinere med Thetahealing/overbevisnings-arbejde - det giver endnu bedre resultater.Hvordan foregår et krystaloplæg?

Du kommer med en eller anden problematik. Vi har en samtale om det, jeg spørger ind, så vi får sat ord på problemet og energien i det kommer frem. Samtidig lægger jeg intuitivt sten/krystaller på bordet i et mønster, så der fremkommer en bestemt energi.Undervejs spørger jeg om du kan mærke noget i kroppen, hvordan det føles. Når stenene er lagt, sidder du lidt foran krystaloplægget, og jeg koder en valgt sten/krystal, som du får med dig hjem. Denne kodede sten kan du gå med i lommen og/eller lægge under hovedpuden om natten eller meditere med den. Den vil så hjælpe dig energimissægt med det vi har talt om.


Det kan virke på mange måder – nogle mærker ikke så meget, nogle får ondt et sted mens oplægget er i gang, nogle mærker meget energi, nogle bliver tunge undervejs, nogle bliver lette og rolige. For nogle vil krystallen virke med det samme, for andre skal der arbejdes mere med krystallen - alt afhængig af hvad man kommer med, og hvor klar man er til at give slip på problemet.


Skal der være fysisk fremmøde for at få lavet et krystaloplæg?

Nej ikke nødvendigvis. Jeg har også kodet en sten via krystaloplæg pr. fjerndistance. Vi kan tale i telefon samtidig med, at jeg lægger krystaloplægget, eller du kan skrive/ringe og forklare om problemet, så laver jeg krystaloplægget senere. Så sender jeg krystallen/stenen med posten.

Jeg har flere gange lavet et krystaloplæg på distance - bare ved at få navnet og problemet. Det virker helt på højde med fysisk fremmøde.