I Kærlighedens Lys

ppH Personlig Power Healing

ppH-healing er den nye tids energi healings form, der har en forbavsende hurtig effekt på dine problemer i kroppen. Den arbejder på celle-plan i energi baner og med alle kroppens vitale dele, både sammen og hver for sig. Den åbner mulighed for at kunne arbejde med chakra punkter, chakraernes måde at stå på, blodbaner, meridianbaner, cellernes sammensætning, moderceller, nervebaner og muskelgrupper, knogler, sener og ledbånd. Samt vitaminernes sammensætning i kroppen, affaldsstoffer og næringsstoffer.

Healings formen kan med andre ord gå ind på hver enkelt problemstilling og afhjælpe de problemer eller smerter, der måtte være.

Jeg arbejder ud fra, hvad det enkelte organ eller knogle har at fortælle mig. Jeg kontakter smerten, og finder ud af hvad den vil fortælle mig, hvad jeg kan gøre ved den, og hvordan den vil slippe kroppen. Jeg bruger universet til at fortælle mig, om klienten er parat til at slippe smerten, eller om det er ens egen problemer, man går rundt med.

Ud fra smerten går jeg ind i det organ eller de organer, som arbejder sammen, og her sender jeg en energi ned igennem, som forløser problemstillingen. Eks. skjoldbruskkirtlen hænger sammen med thymus og bugspytkirtlen, mavesæt hænger sammen med tarm og leveren.

For at komme så vidt, så bruger jeg mit røntgen syn, og alle mine andre gaver fra bestyrelsen, for at komme i kontakt med smerten / problemstillingen. Ud fra det finder jeg ud af, hvilken energi det kræver for at finde en løsning, her bruger jeg bl.a. chakrapunkter og hovedchakra punkter til at finde frem til den egentlige problemstilling.

Der er ikke så meget nyt omkring healing, dog at man ikke behøver mange behandlinger. En behandling varer en god time, nogle gange lidt længere/kortere, og derved kan antallet af behandlinger kortes ned. Der er en meget hurtig og mærkbar effekt af healingen.

Jeg tilbyder ligeledes at sætte knogler og led på plads, fjerne smerter fra albuer, knæ og ryg. Mange gange sidder der affaldsstoffer, som forhindrer ledet i at udføre de bevægelser, som det normalt skal kunne.

Jeg ser hele kroppen efter, og finder de punkter henholdsvis på rygsøjle, skulder, nakke, overarme, underarme, hofte, hofteskåle, lårben, knæ, underben og fødder samt tæerne.

Med ultra lette tryk på knoglerne, får jeg dem på plads uden smerte og uden at bruge kræfter på det.


Knoglerne finder ind til deres naturlige leje. Det kan anbefales at få en blid form for massage bagefter, muskelmassen skal finde sin naturlige plads igen. Her kan det godt være nødvendigt at give flere gange før end det slipper helt.