I Kærlighedens Lys

Referencer:
Kære Palle.

Du har hjulpet mig til en rigtig fin blodprocent og pæne tal for de hvide blodlegemer. Jeg har Aplostis Anami og været i behandling med Atgam. Det så ikke ud til at behandlingen virkede – tallene ( blod billedet ) steg ikke, men efter din behandling har jeg nu en blodprocent på 7,3 da jeg kom var den 4,7

Tak til dig. Nu er jeg kommet i gang med arbejdet igen, energien er vendt tilbage.

Så var der en lille skavank med højre forfod smerter når jeg stod op. – Nu er de væk

Tak for dig


Knus A.

Ved behandling hos Palle i kærlighedens lys


Jeg har fået 4 behandlinger i alt


Da jeg startede hos Palle var jeg bruger af stok pga. balancen og dropfod efter blodprop i hjernen og en stadig siddende diskusprolaps i lænden, hvor jeg ikke har haft den fulde førlighed i venstre side efter det hele skete lige efter de 2 mislykkedes operationer for diskusprolapsen og efterfølgende blodprop i hjernen for 8 år siden.

De sidste 4 et halvt år har jeg hostet vanvittigt og tit endt med opkast .

Mørbraden i højre side (ved ikke hvad jeg ellers skal kalde den J ) var spændt som en bue så det strålede op i venstre skulder/nakke og jeg kunne slet ikke slappe af i den. Jeg fik en brystoperation sidste efterår med efterfølgende strålebehandling.


Efter første behandling stoppede hosten fra jeg gik ud af skønne behandlerrum og mørbraden slappede fuldstændig af, jeg blev ligesom rettet op igen og hældte ikke til den ene side mere, hvad jeg kan se i dag at jeg gjorde, men på det tidspunkt ikke var klar over ,at min balance punkt var så skæv. Der begyndte bare at ske flere ting inde i kroppen, det er lidt svært at forklare, baree det at fordøjelsessystemet begyndte at fungere optimalt kan jeg ikke huske tilbage hvornår det sidst har kørt J men det gør det nu

Efter anden behandling føltes min stok anderledes, den var ligesom blevet for kort ,da jeg begyndte at gå ret op altså lige. Hosten kom kun engang imellem ligesom fantomsmerter og under selve behandlingen føltes det ligesom en gammel ballon der har ligget i en skuf fe for længe, som skulle fyldes helt op med luft så kanterne blev tvunget fra hinanden og til sidst være helt fyldt op og blød og formelig.

lungemedicinsk har ikke kunnet finde årsagen de 3 år jeg gik inde hos dem, men det kunne Palle heldigvis .

Efter tredje behandling kunne jeg mærke mine 3 yderste finger igen (altså lille, ring og langefinger ) det samme gælder de tre yderste tæer (lille, næste og næste J )

Under behandlingen var det ligesom når en arm har sovet og vågner igen , den summen og prikken , ”det var ret syret” , så i dag sidder jeg tit og trommer med dem i bordet og massager dem pga. jeg kan mærke dem og ikke fordi de er kolde.

Efter en nylig operation i september i venstre bryst med efterfølgende strålebehandling har jeg haft spændinger i armhulen og været meget øm og følsom i det område, hvor jeg i dag kan ligge med strakt arm og lave øvelser fra pilatis og bøje armen opad, som jeg skal vise min biceps uden at det overhovedet gør ondt eller strammer vildt, det er bare så fedt.

Sidste og fjerde behandling var for at sikre at alt var som det skulle være og med mulighed for små justeringer , ALT var som det skulle være og jeg har bare sådan en ro indeni når jeg har fåret behandlingerne og så efterfølgende en tons energi J


Ved det Palle gjorde i behandlingen for og ved mig, følte Jeg at jeg imellem behandlingerne arbejdede meget med mig selv i tankerne og det gjorde godt ,hvis man kan sige det sådan.


Jeg er Palle Evigt taknemlig for hans hjælp og evner og så for hans måde at møde mig på der hvor jeg var og er nu


1000 tak Palle


knus Esbjergpigen
Hejsa


Jeg mødte palle for 4 år siden til en messe i Gørding, hvor jeg fik lavet en aurategning og en god snak , da vi er nogle piger der mødes en gang om måneden med forskellige evner, foreslog jeg Palle skulle komme , det blev en dejlig aften, med stor succes så det måtte gøres en gang til. Ved den anden aften var vi nogle stykker der blev tilbudt en behandling,. Da jeg kom til Palles behandling første gang kunne jeg ikke få mine arme op over hovedet, pga. jeg har haft en fald ulykke så hele min højre side blev ødelagt(skulder, overarm og håndled og min foden er sat sammen med 4 skruer i anklen, så den på ingen måde var bevægelig. Det er 10 år siden det skete, efter kun 2 behandlinger ved Palle, hvor han både satte min skulder på plads ved, at holde mig på hovedet, og jeg samtidig så en masse dejlige farver, bagefter lagde han sin hånd på min skulder, den var meget varm og jeg kunne mærke hvordan den rettede sig .Så nu kan jeg bruge den, som møllehjul uden at der er noget der genere indeni og stopper den. Han havde så hænderne på min ankel , hvor jeg kunne mærke hvordan skruerene bevægede sig inde i anklen og jeg kan i dag frit bevæge min foden uden at den hæver op og anklen kan igen som før ulykken dreje rundt i cirkler og jeg kan komme i alt slags fodtøj igen . tænk at kunne gå rigtig ret op og ikke haltende, som før. Skønner man nok ikke på før man har haft det mistet og fået det igen. Jeg er palle og hans kone Sus evig taknemlig .. tusind tak Palle og Sus og kan i dag slet ikke få armene ned igen SKØNT


Ribepigen
Reference til Palle Baldal


Jeg kom hos Palle i det sene forår 2016 med en dårlig ryg (Scheurmann) med tilhørende skavanker, samt en mave, der var konstant irriteret.

Palle og jeg fik en kort samtale og behandlingen var igang. Allerede under første behandling kunne jeg mærke en positiv forandring. Ryggen blev nærmest "sat på plads" og den føltes lige - noget den stadig er!

Maven har også fået det bedre med ordentlig vitaminkur og en udrensning af systemet.


Jeg har fået det så godt efter fire behandlinger hos Palle. Hvor jeg før var til kiropraktor ofte med en låst ryg, så har Palle gjort underværker og fået den på plads.


Jeg siger mange tak for den uvurderlig hjælp som Palle har ydet mig.


Tak Palle


Med venlig hilsen


Evo

Haderslev