I Kærlighedens Lys

Soul Body Fusion


Føler du, at din sjæl og krop ikke har kontakt? Føler du, at du mangler jordforbindelse? Føler du, at du ikke kan mærke, hvad der er godt for dig?


Dette og meget mere kan en Soul Body Fusion (SBF) hjælpe med.


En Soul Body Fusion er en proces med at harmonisere krop og sjæl. SBF inviterer sjælen til at arbejde bedre sammen med kroppen, - populært sagt, at få sjælen mere ned i kroppen. At bringe vores bevidsthed ind i kroppen.


Når du modtager en SBF, er det din sjæl, der laver arbejdet. Behandleren sætter i gang - altså inviterer - og holder energien. Sjælen gør alt arbejdet.

Derfor kan der heller ikke ske noget, som du ikke kan holde til, for sjælen ved præcis, hvad og hvor meget, kroppen har brug for på det givne tidspunkt.


Det er ikke en healing, og alligevel er det så meget mere end en healing. Den udvider dig og dit potentiale. Sjælen stimulerer cellerne til at harmonisere sig på højere niveauer. Den bringer dit lys ind i din krop. Når du udstråler mere lys - altså det du sender ud i verden er mere positivt - så får du også mere positivt tilbage.


SBF er en enkel teknik, hvor energien sættes i gang 2 x 10 minutter med pause imellem. Behandlingen foregår siddende på en stol overfor hinanden. Vi holder en intention og fokus, og du er helt tilstede i din krop (ikke meditation) og lægger mærke til, hvad der sker i kroppen.


Det anbefales af grundlæggeren af SBF, at den gives over 3 gange - en hver uge, hvor der springes en uge over inden 3. gang.Soul Body Fusion er skabt af den amerikanske opdagelsesrejsende og shaman Jonette Crowley,som har grundlagt Center for Creative Consciousness.